INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   morkų 
  -   1 vienetas   kiaušinių 
  -   3 valgomieji šaukštai   kvietinių miltų 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   šiek tiek   aliejaus 
  -   šiek tiek   prieskonių 
  -   šiek tiek   žiedinių kopūstų 
  
   Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Supjaustome morkas pailgais griežinėliais, nuvalome ir supjaustome kalafiorą. Tada apverdame viską, kad šiek tiek suminkštėtų daržovės apie - 5-10 minučių priklausomai nuo dydžio. Sumaišome tešla iš kiaušinio, miltu 3 v.š., druskos žiupsnelio. Gerai gerai įkaitiname aliejų ir su šakutės pagalba imame kalafioro ar morkos gabaliuką, panardiname į tešlą ir į aliejų tol kol parus ir apskrus. 
 
 Patiekite suvertus ant medinių pagaliukų ar atskirai. Padažą rinkitės pagal skonį - kas mėgsta švelniau su majonezu, kas gaiviau su žalumynų padažiuku, kas aštriau su kečupu ir tabasco padažu, o kas mėgsta pikantiškai, labai tinka pakepintų grybukų ir svogūnų padažas.
 
 Skanau mielieji ir mylimieji :)   
    Autorius: Elinda 
     REKLAMA