REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek morkų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek žiedinių kopūstų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek morkų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek žiedinių kopūstų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustome morkas pailgais griežinėliais, nuvalome ir supjaustome kalafiorą. Tada apverdame viską, kad šiek tiek suminkštėtų daržovės apie - 5-10 minučių priklausomai nuo dydžio. Sumaišome tešla iš kiaušinio, miltu 3 v.š., druskos žiupsnelio. Gerai gerai įkaitiname aliejų ir su šakutės pagalba imame kalafioro ar morkos gabaliuką, panardiname į tešlą ir į aliejų tol kol parus ir apskrus.

    Patiekite suvertus ant medinių pagaliukų ar atskirai. Padažą rinkitės pagal skonį - kas mėgsta švelniau su majonezu, kas gaiviau su žalumynų padažiuku, kas aštriau su kečupu ir tabasco padažu, o kas mėgsta pikantiškai, labai tinka pakepintų grybukų ir svogūnų padažas.

    Skanau mielieji ir mylimieji :)

Autorius: Elinda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų