Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 50 gramų kakavos
  • 50 gramų margarino
  • 100 gramų medaus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (meduoliams)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Garų vonelėje ištirpinkite sviestą, cukrų, medų. Atvėsinkite.

    Miltus persijokite su kepimo milteliais ir kakava. Į tirpinto sviesto masę supilkite išplaktą kiaušinį, meduolių prieskonius ir persijotus miltus. Užminkykite tešlą ir padėkite į šaldytuvą atvėsti.

    Iškočiokite tešlos lakštą ir išspauskite formele meduolius. Dėkite į kepimo skardą ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 190° C 10 - 15 minučių.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 50 gramų kakavos
  • 50 gramų margarino
  • 100 gramų medaus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (meduoliams)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Garų vonelėje ištirpinkite sviestą, cukrų, medų. Atvėsinkite.

    Miltus persijokite su kepimo milteliais ir kakava. Į tirpinto sviesto masę supilkite išplaktą kiaušinį, meduolių prieskonius ir persijotus miltus. Užminkykite tešlą ir padėkite į šaldytuvą atvėsti.

    Iškočiokite tešlos lakštą ir išspauskite formele meduolius. Dėkite į kepimo skardą ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 190° C 10 - 15 minučių.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų