Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 140 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek peletrūno (džiovintas)
  • 10 gramų svogūnų
  • 40 gramų vištos filė
  • 1/4 vieneto kiaušinių
  • 10 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek džiūvesėlių (malti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • šiek tiek daržovių (prieskoninės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš nurodytų ingredientų kiekių gaunasi 1 porcija.
    140 g gerai nuplautų bulvių su lupena išvirti, nulupti, bulves sutrinti, įdėti 10 g kvietinių miltų, įmušti ketvirtį kiaušinio, įberti 1,5 g druskos ir viską išminkyti.
    Įdarui su prieskoninėmis daržovėmis išvirti vištienos filė.
    40g virtos vištienos sumalti su 10 g pakepintų svogūnų, pagardinti druska, maltais juodaisiais pipirais ir džiovintais peletrūnais.
    Iš paruoštos tešlos suploti pailgą paplotėlį, įdėti volelį vištienos įdaro ir suformuoti ragelį.
    Ragelį pavolioti 0,75 kiaušinio plakinyje, maltuose džiūvėsėliuose ir kepti karštuose riebaluose.
    Geriausiai kepti gruzdintuvėje, kol gražiai iš abiejų pusių paraus.
    Nors nuotraukoje bulviniai rageliai patiekiami su grietininiu grybų padažu, man skaniau jie su 60 g grietinės bei sviesto padažo.
    Grietinės sviesto padažas turi 247,4 Kcal. Jis yra gaminamas įkaitinant 20 g lydyto naminio sviesto, įdedant 40 g naminės grietinės ir, maišant, užvirinant.
    Padažą dar galima pagardinti druska ir maltais baltaisiais pipirais.
    Skanaus.

Autorius: Vincentas Sakas

INGREDIENTAI:

  • 140 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek peletrūno (džiovintas)
  • 10 gramų svogūnų
  • 40 gramų vištos filė
  • 1/4 vieneto kiaušinių
  • 10 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek džiūvesėlių (malti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • šiek tiek daržovių (prieskoninės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš nurodytų ingredientų kiekių gaunasi 1 porcija.
    140 g gerai nuplautų bulvių su lupena išvirti, nulupti, bulves sutrinti, įdėti 10 g kvietinių miltų, įmušti ketvirtį kiaušinio, įberti 1,5 g druskos ir viską išminkyti.
    Įdarui su prieskoninėmis daržovėmis išvirti vištienos filė.
    40g virtos vištienos sumalti su 10 g pakepintų svogūnų, pagardinti druska, maltais juodaisiais pipirais ir džiovintais peletrūnais.
    Iš paruoštos tešlos suploti pailgą paplotėlį, įdėti volelį vištienos įdaro ir suformuoti ragelį.
    Ragelį pavolioti 0,75 kiaušinio plakinyje, maltuose džiūvėsėliuose ir kepti karštuose riebaluose.
    Geriausiai kepti gruzdintuvėje, kol gražiai iš abiejų pusių paraus.
    Nors nuotraukoje bulviniai rageliai patiekiami su grietininiu grybų padažu, man skaniau jie su 60 g grietinės bei sviesto padažo.
    Grietinės sviesto padažas turi 247,4 Kcal. Jis yra gaminamas įkaitinant 20 g lydyto naminio sviesto, įdedant 40 g naminės grietinės ir, maišant, užvirinant.
    Padažą dar galima pagardinti druska ir maltais baltaisiais pipirais.
    Skanaus.

Autorius: Vincentas Sakas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų