Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai miltai
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 400 gramų varškės
  • 150 gramų cukraus
  • 300 gramų serbentų (juodieji)
  • 15 gramų želatinos
  • 50 gramų kakavos

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai miltai
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 400 gramų varškės
  • 150 gramų cukraus
  • 300 gramų serbentų (juodieji)
  • 15 gramų želatinos
  • 50 gramų kakavos

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius ištriname su cukrumi, pilame aliejų. Beriame miltus ir kakavą, gerai išmaišome.
  2. Į kepimo formą pilame tešlą ir kepame 180°C temp. orkaitėje apie 15-20 min.
  3. Varškę ištriname su cukrumi.
  4. Želatiną užpilame 30 ml vandens ir paliekame išbrinkti. Serbentus išmtriname su cukrumi ir paverdame kelias minutes. Į karštą serbentų masę supilame ištirpintą želatiną, išmaišome.
  5. Formuojame tortą: ant biskvito pilame varškę, ant jos - serbentų masę. Prieš patiekiant palaikome šaldytuve porą valandų.

Autorius: Martyna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų