Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • šiek tiek daržovių (šviežios/šaldytos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį persijojame miltus, druską, supilame kambario temperatūros pieną, įmušame kiaušinius (kambario temperatūros) ir viską išplakame su mikseriu arba blenderiu.
    Paliekame pusvalandžiui, kad miltai išbrinktų.
    Formą, skirtą keksiukams, sutepame aliejumi.
    Šį kartą kepiau šiuos nuostabius „keksiukus“ su porais, paprika ir žiediniais kopūstais.
    Supjaustytas daržoves dedame į keksiukų kepimo formeles, suteptas aliejumi, ir trumpam pašauname į įkaitintą orkaitę, tam kad kepimo forma įkaistų.
    Kai forma truputį įkais supilame tešlą.
    Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min. ir dar, tam tikrą laiką laikome „keksiukus“ išjungtoje orkaitėje, tol kol orkaitė neatvės.
    SVARBU: kepimo metu negalima atidarinėti orkaitės.
    Iškepusius „keksiukus“ pabarstome sūriu, vegetos priekoniais ir žalumynais (pagal skonį).
    Skanaus.

Autorius: DarkSecret

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • šiek tiek daržovių (šviežios/šaldytos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį persijojame miltus, druską, supilame kambario temperatūros pieną, įmušame kiaušinius (kambario temperatūros) ir viską išplakame su mikseriu arba blenderiu.
    Paliekame pusvalandžiui, kad miltai išbrinktų.
    Formą, skirtą keksiukams, sutepame aliejumi.
    Šį kartą kepiau šiuos nuostabius „keksiukus“ su porais, paprika ir žiediniais kopūstais.
    Supjaustytas daržoves dedame į keksiukų kepimo formeles, suteptas aliejumi, ir trumpam pašauname į įkaitintą orkaitę, tam kad kepimo forma įkaistų.
    Kai forma truputį įkais supilame tešlą.
    Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min. ir dar, tam tikrą laiką laikome „keksiukus“ išjungtoje orkaitėje, tol kol orkaitė neatvės.
    SVARBU: kepimo metu negalima atidarinėti orkaitės.
    Iškepusius „keksiukus“ pabarstome sūriu, vegetos priekoniais ir žalumynais (pagal skonį).
    Skanaus.

Autorius: DarkSecret

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų