Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 200 gramų cukraus
- 150 gramų margarino
- šiek tiek vanilės
- 3 vienetai kiaušinių
- 400 gramų kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos (užgesinti citrinos rūgšt. arba actu)
- 200 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gerai išplakti cukrų su kiaušiniais, sudėti grietinę, vanilę ir užgesintą sodą. Viską išmaišyti.
Supilti miltus ir išmaišyti.
Supilti išlydytą atvėsusį margariną ir vėl viską gerai išmaišyti.
Paruoštą tešlą šaukštu dėti į specialią keptuvę ir kepti, kol grybukai gražiai paruduoja.
Grybukai gaunasi purūs ir minkšti.
Kai atvėsta, nudažyti kotelius: imti vieną kiaušinio baltymą ir truputį paplakti su citrinos rūgštele (jos dėti pagal skonį), dėti cukraus pudros ir sukti šaukštu apie 5 min., kol masė taps balta.
Gauta mase aptepti kotelius, galiukus įmerkti į aguonas ir palikti išdžiūti.
Kai kotukai nudžiūva, pamirkyti galvas tirpintame šokolade (šokoladą tirpinti ant garų vonelės).
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 200 gramų cukraus
- 150 gramų margarino
- šiek tiek vanilės
- 3 vienetai kiaušinių
- 400 gramų kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos (užgesinti citrinos rūgšt. arba actu)
- 200 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gerai išplakti cukrų su kiaušiniais, sudėti grietinę, vanilę ir užgesintą sodą. Viską išmaišyti.
Supilti miltus ir išmaišyti.
Supilti išlydytą atvėsusį margariną ir vėl viską gerai išmaišyti.
Paruoštą tešlą šaukštu dėti į specialią keptuvę ir kepti, kol grybukai gražiai paruduoja.
Grybukai gaunasi purūs ir minkšti.
Kai atvėsta, nudažyti kotelius: imti vieną kiaušinio baltymą ir truputį paplakti su citrinos rūgštele (jos dėti pagal skonį), dėti cukraus pudros ir sukti šaukštu apie 5 min., kol masė taps balta.
Gauta mase aptepti kotelius, galiukus įmerkti į aguonas ir palikti išdžiūti.
Kai kotukai nudžiūva, pamirkyti galvas tirpintame šokolade (šokoladą tirpinti ant garų vonelės).
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą