Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 valgomieji šaukštai cukraus
  • 100 gramų lazdyno reišutų (malti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai vandens (šiltas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kremui reiks:
    9 šaukšteliai želatinos
    1 indelis konservuotų vyšnių
    1 indelis konservuotų abrikosų
    600 g natūralaus jogurto
    100 g medaus
    2 šaukštai citrinos sulčių, sutarkuotos pusės citrinos žievelės
    200 g riebios grietinėlės

    Kiaušinių baltymus su 3 šaukštais cukraus išplakite iki standžių putų, o trynius išplakite su vandeniu ir likusiu cukrumi. Miltus sumaišykite su riešutais ir su baltymų putomis, sukrėskite į trynių masę. Viską išmaišykite ir sukrėskite į formą išklotą kepimo popieriumi. Pašaukite į orkaitę įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepkite apie 15 min.

    Nupilkite skystį iš konservuotų vaisių ir uogų indelių. Jogurtą sumaišykite su 80 g medaus, citrinų sultimis ir tarkuota citrinos žievele. Ištirpinkite želatiną ir sumaišykite ją su jogurtu. Suplaktą grietinėlę supilkite į jogurtą.
    Abrikosų skystį sumaišykite su likusiu medumi ir pašildykite. Mišiniu sudrėkinkite torto pagrindą. Trečdalį kremo užtepkite ant pagrindo, išdėliokite abrikosus bei vyšnias. Užtepkite dar kremo ir dėkite į šaldytuvą. Skanaus!

Autorius: Eglė

INGREDIENTAI:

  • 6 valgomieji šaukštai cukraus
  • 100 gramų lazdyno reišutų (malti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai vandens (šiltas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kremui reiks:
    9 šaukšteliai želatinos
    1 indelis konservuotų vyšnių
    1 indelis konservuotų abrikosų
    600 g natūralaus jogurto
    100 g medaus
    2 šaukštai citrinos sulčių, sutarkuotos pusės citrinos žievelės
    200 g riebios grietinėlės

    Kiaušinių baltymus su 3 šaukštais cukraus išplakite iki standžių putų, o trynius išplakite su vandeniu ir likusiu cukrumi. Miltus sumaišykite su riešutais ir su baltymų putomis, sukrėskite į trynių masę. Viską išmaišykite ir sukrėskite į formą išklotą kepimo popieriumi. Pašaukite į orkaitę įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepkite apie 15 min.

    Nupilkite skystį iš konservuotų vaisių ir uogų indelių. Jogurtą sumaišykite su 80 g medaus, citrinų sultimis ir tarkuota citrinos žievele. Ištirpinkite želatiną ir sumaišykite ją su jogurtu. Suplaktą grietinėlę supilkite į jogurtą.
    Abrikosų skystį sumaišykite su likusiu medumi ir pašildykite. Mišiniu sudrėkinkite torto pagrindą. Trečdalį kremo užtepkite ant pagrindo, išdėliokite abrikosus bei vyšnias. Užtepkite dar kremo ir dėkite į šaldytuvą. Skanaus!

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų