Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 6 valgomieji šaukštai cukraus
- 100 gramų lazdyno reišutų (malti)
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai vandens (šiltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kremui reiks:
9 šaukšteliai želatinos
1 indelis konservuotų vyšnių
1 indelis konservuotų abrikosų
600 g natūralaus jogurto
100 g medaus
2 šaukštai citrinos sulčių, sutarkuotos pusės citrinos žievelės
200 g riebios grietinėlės
Kiaušinių baltymus su 3 šaukštais cukraus išplakite iki standžių putų, o trynius išplakite su vandeniu ir likusiu cukrumi. Miltus sumaišykite su riešutais ir su baltymų putomis, sukrėskite į trynių masę. Viską išmaišykite ir sukrėskite į formą išklotą kepimo popieriumi. Pašaukite į orkaitę įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepkite apie 15 min.
Nupilkite skystį iš konservuotų vaisių ir uogų indelių. Jogurtą sumaišykite su 80 g medaus, citrinų sultimis ir tarkuota citrinos žievele. Ištirpinkite želatiną ir sumaišykite ją su jogurtu. Suplaktą grietinėlę supilkite į jogurtą.
Abrikosų skystį sumaišykite su likusiu medumi ir pašildykite. Mišiniu sudrėkinkite torto pagrindą. Trečdalį kremo užtepkite ant pagrindo, išdėliokite abrikosus bei vyšnias. Užtepkite dar kremo ir dėkite į šaldytuvą. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 6 valgomieji šaukštai cukraus
- 100 gramų lazdyno reišutų (malti)
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai vandens (šiltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kremui reiks:
9 šaukšteliai želatinos
1 indelis konservuotų vyšnių
1 indelis konservuotų abrikosų
600 g natūralaus jogurto
100 g medaus
2 šaukštai citrinos sulčių, sutarkuotos pusės citrinos žievelės
200 g riebios grietinėlės
Kiaušinių baltymus su 3 šaukštais cukraus išplakite iki standžių putų, o trynius išplakite su vandeniu ir likusiu cukrumi. Miltus sumaišykite su riešutais ir su baltymų putomis, sukrėskite į trynių masę. Viską išmaišykite ir sukrėskite į formą išklotą kepimo popieriumi. Pašaukite į orkaitę įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepkite apie 15 min.
Nupilkite skystį iš konservuotų vaisių ir uogų indelių. Jogurtą sumaišykite su 80 g medaus, citrinų sultimis ir tarkuota citrinos žievele. Ištirpinkite želatiną ir sumaišykite ją su jogurtu. Suplaktą grietinėlę supilkite į jogurtą.
Abrikosų skystį sumaišykite su likusiu medumi ir pašildykite. Mišiniu sudrėkinkite torto pagrindą. Trečdalį kremo užtepkite ant pagrindo, išdėliokite abrikosus bei vyšnias. Užtepkite dar kremo ir dėkite į šaldytuvą. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą