Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas kalendrų
- 0.5 kilogramo svogūnų
- 2 kilogramai jautienos
- 2 valgomieji šaukštai druskos
- 500 mililitrų mineralinio vandens (gazuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautieną supjaustykite nedideliais gabaliukais.
Svogūnus supjaustykite žiedeliais.
Mėsą sumaišykite su svogūnais, kalendra ir užpilkite mineraliniu.
Marinuokite apie 12-18 valandų.
Prieš kepant mėsą nusausinkite ir išmaišykite su druska ir pipirais.
Kepkite, suvėrę ant iešmų, virš žarijų apie 35-40 minučių.
INGREDIENTAI:
- 1.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas kalendrų
- 0.5 kilogramo svogūnų
- 2 kilogramai jautienos
- 2 valgomieji šaukštai druskos
- 500 mililitrų mineralinio vandens (gazuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautieną supjaustykite nedideliais gabaliukais.
Svogūnus supjaustykite žiedeliais.
Mėsą sumaišykite su svogūnais, kalendra ir užpilkite mineraliniu.
Marinuokite apie 12-18 valandų.
Prieš kepant mėsą nusausinkite ir išmaišykite su druska ir pipirais.
Kepkite, suvėrę ant iešmų, virš žarijų apie 35-40 minučių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą