Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- 1 vienetas svogūnų
- 4 vienetai jautienos (nugarinė, gabalai 4-5 cm storio)
- 150 mililitrų raudonojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek baltųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sudedame mėsą, svogūną, sutraiškytą česnaką, druską, pipirų, užpilame vynu. Mėsą 3–5 valandoms paliekame šaldytuve.
Kepame keptuvėje arba grilyje.
Prie mėsos tinka įvairūs padažai.
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- 1 vienetas svogūnų
- 4 vienetai jautienos (nugarinė, gabalai 4-5 cm storio)
- 150 mililitrų raudonojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek baltųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sudedame mėsą, svogūną, sutraiškytą česnaką, druską, pipirų, užpilame vynu. Mėsą 3–5 valandoms paliekame šaldytuve.
Kepame keptuvėje arba grilyje.
Prie mėsos tinka įvairūs padažai.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą