INGREDIENTAI:
- 150 gramų alyvuogių (be kauliukų, žaliosios)
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek maltos kalendros
- 0.5 arbatinio šaukštelio kmynų
- 400 gramų konservuotų pomidorų
- 1 vienetas svogūnų
- 800 gramų jautienos faršo
- 2 vienetai kiaušinių
- 200 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- 2 vienetai bandelių
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į maltą mėsą įmaišyti kiaušinius, piene išmirkytas bandeles, supjaustytą svogūną, įberti maltos kalendros, kmynų, druskos, pipirų.
Iš masės padaryti kukuliukus ir apkepti keptuvėje. - Antrą svogūną, česnako skilteles smulkiai supjaustyti ir pakepinti, sukrėsti konservuotus pomidorus, pasūdyti, pabarstyti pipirais ir troškinti 5 minutes. Pomidorų padažą supilti į kepimo indą, ant viršaus sudėti kukulius, alyvuoges ir kepti apie 20 min. 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje. Skanaus
Autorius: Neringa
REKLAMA