Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai aviečių
- 6 vienetai bulvių
- 1 vienetas citrinų
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 600 gramų jaučio kumpio
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautienos kepsnius įtriname druska, pipirais, sudedame svogūno griežinėlius, apšlakstome aliejumi ir citrinos sultimis. Marinuojame apie 3-4 valandas.
Kepame grilyje ar orkaitėje.
Orkaitėje kepkite ir bulves. Įkaitinkite orkaitę iki 180-190 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite apie 60 minučių.
Patiekite su aviečių uogiene.
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai aviečių
- 6 vienetai bulvių
- 1 vienetas citrinų
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 600 gramų jaučio kumpio
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautienos kepsnius įtriname druska, pipirais, sudedame svogūno griežinėlius, apšlakstome aliejumi ir citrinos sultimis. Marinuojame apie 3-4 valandas.
Kepame grilyje ar orkaitėje.
Orkaitėje kepkite ir bulves. Įkaitinkite orkaitę iki 180-190 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite apie 60 minučių.
Patiekite su aviečių uogiene.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą