Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
- 1 sauja petražolių
- 2 vienetai svogūnų
- 500 gramų jautienos
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 50 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautienos nugarinę ar sprandinę supjaustome griežinėliais.
Mėsą įtriname druska ir pipirais. Sudedame žiedeliais supjaustytą svogūną, petražoles. Užpilame aliejumi ir marinuojame bent pusę dienos.
Marinuotą mėsą kepame grilyje arba ant laužo.
Skanaus ;))
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
- 1 sauja petražolių
- 2 vienetai svogūnų
- 500 gramų jautienos
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 50 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautienos nugarinę ar sprandinę supjaustome griežinėliais.
Mėsą įtriname druska ir pipirais. Sudedame žiedeliais supjaustytą svogūną, petražoles. Užpilame aliejumi ir marinuojame bent pusę dienos.
Marinuotą mėsą kepame grilyje arba ant laužo.
Skanaus ;))
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą