Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
  • 1 sauja petražolių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų jautienos
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 50 mililitrų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautienos nugarinę ar sprandinę supjaustome griežinėliais.
    Mėsą įtriname druska ir pipirais. Sudedame žiedeliais supjaustytą svogūną, petražoles. Užpilame aliejumi ir marinuojame bent pusę dienos.
    Marinuotą mėsą kepame grilyje arba ant laužo.

    Skanaus ;))

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
  • 1 sauja petražolių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų jautienos
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 50 mililitrų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautienos nugarinę ar sprandinę supjaustome griežinėliais.
    Mėsą įtriname druska ir pipirais. Sudedame žiedeliais supjaustytą svogūną, petražoles. Užpilame aliejumi ir marinuojame bent pusę dienos.
    Marinuotą mėsą kepame grilyje arba ant laužo.

    Skanaus ;))

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų