REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • 2 česnakų
  • 1 vienetas paprikų (raudonoji)
  • 2 vienetai salierų (stiebai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 650 gramų jautienos
  • 1 stiklinė pieno (kokosų)
  • 3 stiklinės vandens
  • 2 vienetai sultinio (jautienos, kubeliai)
  • šiek tiek prieskonių (čili)
  • 1 valgomasis šaukštas kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kubeliais supjaustytą, pakepintą jautieną sudėti į puodą, sudėti susmulkintą svogūną, česnaką, sausus prieskonius, sultinio kubelius, supilti vandenį ir užvirti.
    Tuomet sumažinti ugnį ir patroškinti apie 45 min.
    Po 45 min. supilti kokosų pieną, sudėti susmulkintą papriką, nuskustas ir kubeliais supjaustytas bulves bei salierus.
    Pavirti viską apie 1 val.
    Patiekti karštą su virtais ryžiais.
    Skanaus.

Autorius: Vitalija

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • 2 česnakų
  • 1 vienetas paprikų (raudonoji)
  • 2 vienetai salierų (stiebai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 650 gramų jautienos
  • 1 stiklinė pieno (kokosų)
  • 3 stiklinės vandens
  • 2 vienetai sultinio (jautienos, kubeliai)
  • šiek tiek prieskonių (čili)
  • 1 valgomasis šaukštas kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kubeliais supjaustytą, pakepintą jautieną sudėti į puodą, sudėti susmulkintą svogūną, česnaką, sausus prieskonius, sultinio kubelius, supilti vandenį ir užvirti.
    Tuomet sumažinti ugnį ir patroškinti apie 45 min.
    Po 45 min. supilti kokosų pieną, sudėti susmulkintą papriką, nuskustas ir kubeliais supjaustytas bulves bei salierus.
    Pavirti viską apie 1 val.
    Patiekti karštą su virtais ryžiais.
    Skanaus.

Autorius: Vitalija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų