Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų veršienos
  • 300 gramų jautienos ((malta))
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai (juodi)
  • 4 skiltelės česnakų
  • 4 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek sūris (fermentinsi)
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų veršienos
  • 300 gramų jautienos ((malta))
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai (juodi)
  • 4 skiltelės česnakų
  • 4 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek sūris (fermentinsi)
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Veršienos gabaliuką įtrinti česnaku ir pamarinavus išvirti pasūdytame vandenyje su keliais lauro lapeliais. Tada veršieną supjaustyti gabaliukais. Išplakti atskirai dviejų kiaušinių baltymus ir trynius bei sumaišyti juos su mėsos gabaliukais. Tolygiai viską sudėti ant kepimo indo dugno.
  2. Jautienos faršą apkepti įkaitintame aliejuje kartu su susmulkintais svogūnais, druska bei pipirais. Tada sumaišyti su atskirai išplaktais kiaušinių baltymais ir tryniais. Masę sudėti ant kepimo inde esančios veršienos.
  3. Ant viršaus užtarkuoti sūrio ir sufle pašauti į įkaitintą orkaitę 10 - 15 min.

    Skanu ir mėsinga.

Autorius: Toma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų