Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų jautienos liežuvio (virtas)
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 100 gramų konservuotų žirnelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ši užkandėlė labai tinka prie raudono vyno taurės ar šalto alaus su kepta duonyte!

    Liežuvį supjaustykime, įdekime žirnelių ir šalia majonezo.

    Jei norite, galite padaryti salotas, tuomet liežuvį pjaustykite kubeliais. Dar patartina įdėti keptos duonos kubelių, žirnelių ir sumaišyti su majonezu!

    Skanaus!

Autorius: justule

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų jautienos liežuvio (virtas)
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 100 gramų konservuotų žirnelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ši užkandėlė labai tinka prie raudono vyno taurės ar šalto alaus su kepta duonyte!

    Liežuvį supjaustykime, įdekime žirnelių ir šalia majonezo.

    Jei norite, galite padaryti salotas, tuomet liežuvį pjaustykite kubeliais. Dar patartina įdėti keptos duonos kubelių, žirnelių ir sumaišyti su majonezu!

    Skanaus!

Autorius: justule

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų