200 gramų grietinėlės ((panna da cucina), padažams)
šiek tiek sviesto (arba aliejus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jei nerastumėte šios specialios grietinėlės, galima pasigamint namuose. Reikės: 100 g šalto pieno 200 g saulėgrąžų aliejaus Druskos - truputį Viską plaktii mikseriu tol, kol sutirštės (kaip ruošiant majonezą) iki grietinės tirštumo.
Užkaisti bei pasūdyti vandenį makaronams. Kol jie verda (svarbu nepervirti, žr. ant pakuotės nurodytą laiką), paruošti padažą: 1) Supjaustyti svogūną bei pomidorus ir pakepinti kartu su šlakeliu aliejaus arba sviestu. 2) Atskirai pakepinti lašišą. 3) Sudėti kartu pakepintą lašišą ir grietinėlę bei susmulkinti trintuvu. 4) Sudėti viską kartu ir pakepinti ant silpnos ugnies pusę minutės.
Skanaus!
Autorius: Eva
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
10 vienetų pomidorų pastos (vyšniniai)
1 vienetas svogūnų
100 gramų lašišų (rūkyta)
350 gramų makaronų
200 gramų grietinėlės ((panna da cucina), padažams)
šiek tiek sviesto (arba aliejus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jei nerastumėte šios specialios grietinėlės, galima pasigamint namuose. Reikės: 100 g šalto pieno 200 g saulėgrąžų aliejaus Druskos - truputį Viską plaktii mikseriu tol, kol sutirštės (kaip ruošiant majonezą) iki grietinės tirštumo.
Užkaisti bei pasūdyti vandenį makaronams. Kol jie verda (svarbu nepervirti, žr. ant pakuotės nurodytą laiką), paruošti padažą: 1) Supjaustyti svogūną bei pomidorus ir pakepinti kartu su šlakeliu aliejaus arba sviestu. 2) Atskirai pakepinti lašišą. 3) Sudėti kartu pakepintą lašišą ir grietinėlę bei susmulkinti trintuvu. 4) Sudėti viską kartu ir pakepinti ant silpnos ugnies pusę minutės.