Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 10 vienetų pomidorų pastos (vyšniniai)
- 1 vienetas svogūnų
- 100 gramų lašišų (rūkyta)
- 350 gramų makaronų
- 200 gramų grietinėlės ((panna da cucina), padažams)
- šiek tiek sviesto (arba aliejus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jei nerastumėte šios specialios grietinėlės, galima pasigamint namuose. Reikės:
100 g šalto pieno
200 g saulėgrąžų aliejaus
Druskos - truputį
Viską plaktii mikseriu tol, kol sutirštės (kaip ruošiant majonezą) iki grietinės tirštumo.
Užkaisti bei pasūdyti vandenį makaronams.
Kol jie verda (svarbu nepervirti, žr. ant pakuotės nurodytą laiką), paruošti padažą:
1) Supjaustyti svogūną bei pomidorus ir pakepinti kartu su šlakeliu aliejaus arba sviestu.
2) Atskirai pakepinti lašišą.
3) Sudėti kartu pakepintą lašišą ir grietinėlę bei susmulkinti trintuvu.
4) Sudėti viską kartu ir pakepinti ant silpnos ugnies pusę minutės.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 10 vienetų pomidorų pastos (vyšniniai)
- 1 vienetas svogūnų
- 100 gramų lašišų (rūkyta)
- 350 gramų makaronų
- 200 gramų grietinėlės ((panna da cucina), padažams)
- šiek tiek sviesto (arba aliejus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jei nerastumėte šios specialios grietinėlės, galima pasigamint namuose. Reikės:
100 g šalto pieno
200 g saulėgrąžų aliejaus
Druskos - truputį
Viską plaktii mikseriu tol, kol sutirštės (kaip ruošiant majonezą) iki grietinės tirštumo.
Užkaisti bei pasūdyti vandenį makaronams.
Kol jie verda (svarbu nepervirti, žr. ant pakuotės nurodytą laiką), paruošti padažą:
1) Supjaustyti svogūną bei pomidorus ir pakepinti kartu su šlakeliu aliejaus arba sviestu.
2) Atskirai pakepinti lašišą.
3) Sudėti kartu pakepintą lašišą ir grietinėlę bei susmulkinti trintuvu.
4) Sudėti viską kartu ir pakepinti ant silpnos ugnies pusę minutės.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą