Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų majonezo
  • 100 gramų sūris
  • 50 gramų sviesto
  • 1 vienetas žuvies (bet kokiu žuvies konservų aliejuje)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų majonezo
  • 100 gramų sūris
  • 50 gramų sviesto
  • 1 vienetas žuvies (bet kokiu žuvies konservų aliejuje)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą užšaldyti šaldiklyje. Kiaušinius kietai išvirti, tada trynius atskirti nuo baltymų. Atskirai susmulkinti trynius, baltymus, svogūną, petražoles ir krapus. Sūrį ir sviestą sutarkuoti, žuvį ir skardinės sutrinti šakute. Plokščiame dubenyje produktus sluoksniuoti tokia tvarka: baltymai, sūris, žuvis, svogūnas, pusė majonezo, pusė trynių,sviestas, likęs majonezas. Patį viršų pabarstyti likusiais tryniais.Galima papuošti pelytėmis iš kiaušinio (pelytės daromos ir sveiko kietai virto kiaušinio, ausytės iš sūrio gabalielio, akytės iš juodujų pipirų).

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų