INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- 1 česnakų (trinti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 150 gramų paprikų (įvairių spalvų)
- 1 vienetas svogūnų
- 10 vienetų pievagrybių (dideli)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 70 gramų sūris (feta arba mocarela)
- šiek tiek sūris (olandiškas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus komponentus, išskyrus pievagrybius, supjaustykite kuo smulkiau.
Daržoves apkepkite aliejuje.
Tada į daržovių masę įmaišykite sūrius.
Pievagrybius nuplaukite, išimkite kotelius ir šaukšteliu įdarykite sūrio ir daržovių masę.
Kepkite įdarytus grybus karštoje orkaitėje apie 10 - 15 minučių.
Patiekiant, pabarstykite šviežių bazilikų lapeliais.
Autorius: Linas
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- 1 česnakų (trinti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 150 gramų paprikų (įvairių spalvų)
- 1 vienetas svogūnų
- 10 vienetų pievagrybių (dideli)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 70 gramų sūris (feta arba mocarela)
- šiek tiek sūris (olandiškas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus komponentus, išskyrus pievagrybius, supjaustykite kuo smulkiau.
Daržoves apkepkite aliejuje.
Tada į daržovių masę įmaišykite sūrius.
Pievagrybius nuplaukite, išimkite kotelius ir šaukšteliu įdarykite sūrio ir daržovių masę.
Kepkite įdarytus grybus karštoje orkaitėje apie 10 - 15 minučių.
Patiekiant, pabarstykite šviežių bazilikų lapeliais.
Autorius: Linas
REKOMENDUOJAME TOLIAU SKAITYKITE -
Šventiniai atradimai su VILVI
× Pranešti klaidą SIŲSTI