• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 vienetai vištos filė (krūtinėlės)
  • šiek tiek pievagrybių (arba rauginti agurkai)
  • šiek tiek sūris
  • 8 vienetai kiaulės šoninės (juostelės)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (vištienos)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 vienetai vištos filė (krūtinėlės)
  • šiek tiek pievagrybių (arba rauginti agurkai)
  • šiek tiek sūris
  • 8 vienetai kiaulės šoninės (juostelės)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (vištienos)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įpjauti krūtinėlę pusiau ir pamarinuoti su vištienos prieskoniais bei druska.
    Įdarui morką, svogūną bei grybus supjausčius pakepinti, pabaigoje pagardinti prieskoniais.
    Imti krūtinėlę ir pridėti į ją gausiai įdaro, apibarstyti gausiai sūriu ir susmeigti smeigtukais, kad kepant nepasileistų įdaras.
    Tada įdarytą krūtinėlę įvynioti į plonas kiaulienos šoninės juosteles.
    Viską paruošus dėti į skardą ir kepti apie 30 minučių 190 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Prieš išimant galima užpilti medumi, užspausti česnako ir iškepus palikti orkaitėje dar keletą minučių. Labai geras aromatas ir skanu. Bet nebūtinai, nes ne visiem patinka saldumas.
    Skanaus!

Autorius: Reda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų