INGREDIENTAI:
- 30 gramų cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 50 gramų margarino
- 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
- 6 vienetai svogūnų
- 50 gramų kiaulienos kumpio
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas pieno (tarkuotas)
- šiek tiek druskos
- 0.5 stiklinės sultinio (mėsos)
- 1 vienetas bandelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kumpis smulkiai supjaustomas, sumaišomas su mirkyta bei sumaigyta bandele. Iš įdarymui skirtų svogūnų galvučių vidaus išimami lakšteliai, jie smulkiai supjaustomi, sumaišomi su kiaušiniu, petražolėmis bei sūriu, druska ir pipirais. Šio įdaro prikimšti svogūnai sudedami į aliejumi išteptą puodą, apipilami su svieste pakepintu cukraus uždaru, praskiestu mėsos sultiniu, ir 40 min. troškinami.
REKLAMA