Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai moliūgų (riekelės)
- 2 vienetai morkų
- 10 vienetų obuolių
- šiek tiek petražolių
- 50 gramų alyvuogių aliejaus
- 5 valgomieji šaukštai grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 200 gramų kalakutienos krūtinėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nedideliais kubeliais supjaustome virtos kalakutienos filė, bei moliūgą ir morkas, pasūdome. Viską pakepame aliejuje, pabaigoje sudedame susmulkintas petražoles ir grietinę bei nukeliame keptuvę, kad atauštų. Kol aušta, išskobiame obuolius. Paruoštą įdarą sudedame į obuolius. Pašauname į įkaitintą (200 laipsnių) orkaitę, kepame maždaug 30 min.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai moliūgų (riekelės)
- 2 vienetai morkų
- 10 vienetų obuolių
- šiek tiek petražolių
- 50 gramų alyvuogių aliejaus
- 5 valgomieji šaukštai grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 200 gramų kalakutienos krūtinėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nedideliais kubeliais supjaustome virtos kalakutienos filė, bei moliūgą ir morkas, pasūdome. Viską pakepame aliejuje, pabaigoje sudedame susmulkintas petražoles ir grietinę bei nukeliame keptuvę, kad atauštų. Kol aušta, išskobiame obuolius. Paruoštą įdarą sudedame į obuolius. Pašauname į įkaitintą (200 laipsnių) orkaitę, kepame maždaug 30 min.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą