Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja kedro riešutų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek petražolių
  • 4 vienetai pomidorų pastos (trinti per tarką)
  • 5 valgomieji šaukštai ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek krevečių su kevalu (mažosios)
  • 8 vienetai kalmarų (vidutiniai)
  • šiek tiek druskos
  • 1 sauja razinų (juodos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 4 porcijos.

    Padažui dar reikės:
    svogūnas
    1 skiltelė česnako
    500 gr. natūralaus pomidorų padažo.

    Išvalom kalmarus, darom padažą, supjaustom svogūną ir česnaką, dedam į didesnį puodą truputį aliejaus, apkepam svogūną su česnaku, supilam padažą, įpilam vandens, dedam druską, pipirus ir paliekam virt, kol darysim kalmarams įdarą.
    Keptuvėje apkepam supjaustytą svoguną, dedam riešutus, razinas, tarkuotus pomidorus, pakepam 5 min, dedam ryžius, krapus, petražoles, kepinam, kol susigers ryžiai.
    Imam kalmarus, dedam įdarą, su mediniais dantų krapštukais uždarom kalmaro viršų, kad neišbėgtų įdaras. Kalmarus dedam į puode verdantį padažą, verdam 25 min.

Autorius: Jūratė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja kedro riešutų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek petražolių
  • 4 vienetai pomidorų pastos (trinti per tarką)
  • 5 valgomieji šaukštai ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek krevečių su kevalu (mažosios)
  • 8 vienetai kalmarų (vidutiniai)
  • šiek tiek druskos
  • 1 sauja razinų (juodos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 4 porcijos.

    Padažui dar reikės:
    svogūnas
    1 skiltelė česnako
    500 gr. natūralaus pomidorų padažo.

    Išvalom kalmarus, darom padažą, supjaustom svogūną ir česnaką, dedam į didesnį puodą truputį aliejaus, apkepam svogūną su česnaku, supilam padažą, įpilam vandens, dedam druską, pipirus ir paliekam virt, kol darysim kalmarams įdarą.
    Keptuvėje apkepam supjaustytą svoguną, dedam riešutus, razinas, tarkuotus pomidorus, pakepam 5 min, dedam ryžius, krapus, petražoles, kepinam, kol susigers ryžiai.
    Imam kalmarus, dedam įdarą, su mediniais dantų krapštukais uždarom kalmaro viršų, kad neišbėgtų įdaras. Kalmarus dedam į puode verdantį padažą, verdam 25 min.

Autorius: Jūratė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų