REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 mililitrų pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 1.5 arbatinio šaukštelio mielių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • šiek tiek žalumynų (krapai ir petražolės)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 250 mililitrų pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 1.5 arbatinio šaukštelio mielių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • šiek tiek žalumynų (krapai ir petražolės)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į šiltą pieną įmaišykite mieles, cukrų ir kelis šaukštus miltų.
    Leiskite pastovėti 20 minučių.
    Po to į tešlą įmaišykite sviestą, kiaušinį, druską.
    Pradėti palaipsniui pridėti miltų, kad tešla taptų minkšta ir elastinga.
    Minkyti su maišytuvu 3 - 4 minutes. Uždenkite tešlą ir leisti pastovėti valandą.
  2. Tešlą iškočioti, pabarstyti krapais (kad krapai būtų sultingesni, galima prieš tai sumaišyti su druska) ir susukti vyniotinį.
    Uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti dar valandą, tešla smarkiai padidėja.
  3. Vyniotinį galima pabarstyti sezamų seklomis.
    Kepkite įkaitintoje orkaitėje, iki 180°C temp. apie 30 minučių.


    Skanaus.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų