INGREDIENTAI:
  -   150 gramų   alyvuogių (žalios) 
-   2   česnakų 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų 
-   1 vienetas   paprikų (raudonoji) 
-   2 valgomieji šaukštai   alyvuogių aliejaus 
-   šiek tiek   druskos 
-   šiek tiek   raudonėlių 
  Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Alyvuoges suberiame į indą jau nusausintas.
 Papriką išsidarinėjame ir pakepame kelias minutes keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Kai paprika iškepa, ją dedame ant alyvuogių.
 Nusilupame dvi skilteles česnako ir taip pat dedame į bendrą dubenėlį.
 Tada viską susmulkiname su trintuvu iki vientisos masės. Įmaišome prieskonių ir SANTA MARIA raudonėlio.
 Tepame ant paskrudinto batono.
   Autorius: Rita 
     REKLAMA