REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų grybų (švieži)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai riebalai
  • 1 vienetas paprikų (raudona ar geltona)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų grybų (švieži)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai riebalai
  • 1 vienetas paprikų (raudona ar geltona)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus apkepinkite riebaluose, sudėkite susmulkintą papriką ir svogūnus, suberkite miltus. Gerai išmaišykite ir troškinkite tol, kol grybai suminkštės. Galima įpilti truputėlį vandens. Baigiant troškinti supilkite pomidorų padažą ir grietinę. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Dar troškinkite kelias minutes. Šį troškinį labai skanu valgyti su bulvėmis.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų