Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis česnakų (trintas)
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis muskato
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 200 mililitrų pieno
  • 500 gramų pievagrybių
  • 600 mililitrų vandens
  • 3 valgomieji šaukštai grietinėlės (riebi)
  • 100 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
  • šiek tiek druskos
  • 200 mililitrų sultinio (kalakutienos)
  • 400 gramų kalakutienos krūtinėlių (virta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šoninę supjaustyti kubeliais ir apkepinti dideliame puode kartu su smulkintu svogūnu ir sutrintu česnaku.
    Tada sudėti supjaustytus grybus ir patroškinti 5-6 min. Suberti miltus, išmaišyti ir dar patroškinti 2-3 min.
    Iš anksto išvirtą kalakutienos filė supjaustyti gabaliukais ir sudėti į puodą su grybais. Pasūdyti, suberti prieskonius, supilti sultinį ir vandenį.
    Užvirinti ir virti ant vidutinės ugnies 20-30 min.
    Tada supilti pieną, grietinėlę ir dar pavirti 10 min.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis česnakų (trintas)
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis muskato
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 200 mililitrų pieno
  • 500 gramų pievagrybių
  • 600 mililitrų vandens
  • 3 valgomieji šaukštai grietinėlės (riebi)
  • 100 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
  • šiek tiek druskos
  • 200 mililitrų sultinio (kalakutienos)
  • 400 gramų kalakutienos krūtinėlių (virta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šoninę supjaustyti kubeliais ir apkepinti dideliame puode kartu su smulkintu svogūnu ir sutrintu česnaku.
    Tada sudėti supjaustytus grybus ir patroškinti 5-6 min. Suberti miltus, išmaišyti ir dar patroškinti 2-3 min.
    Iš anksto išvirtą kalakutienos filė supjaustyti gabaliukais ir sudėti į puodą su grybais. Pasūdyti, suberti prieskonius, supilti sultinį ir vandenį.
    Užvirinti ir virti ant vidutinės ugnies 20-30 min.
    Tada supilti pieną, grietinėlę ir dar pavirti 10 min.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų