Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 150 gramų sorų kruopų
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek kiaulės šoninės (rūkyta, gabaliukais)
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • šiek tiek grietinės
  • 1 vienetas sultinio (kubelis)
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų
  • 50 gramų žalumynų
  • 300 gramų grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus kruopščiai nuplauti ir smulkiai supjaustyti. Sorų kruopas perlieti vandeniu. Į verdantį vandenį dėti sultinį, grybus, sorų kruopas, laurų lapus pipirus ir virti ant silpnos ugnies. Susmulkinti svogūną ir pakepinti svieste kol suminkštės. Likus 10 min iki virimo pabaigos, į sriubą sudėti kepintą svogūną ir pasūdyti. Pakepinti smulkiai pjaustytą šoninę ir sudėti į sriubą arba prieš tiekiant užberti ant viršaus. Taip pat pabarstyti krapais ir įdėti grietinės.


    Skanaus :)

Autorius: http://skonisirkvapas.blogspot.com

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 150 gramų sorų kruopų
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek kiaulės šoninės (rūkyta, gabaliukais)
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • šiek tiek grietinės
  • 1 vienetas sultinio (kubelis)
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų
  • 50 gramų žalumynų
  • 300 gramų grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus kruopščiai nuplauti ir smulkiai supjaustyti. Sorų kruopas perlieti vandeniu. Į verdantį vandenį dėti sultinį, grybus, sorų kruopas, laurų lapus pipirus ir virti ant silpnos ugnies. Susmulkinti svogūną ir pakepinti svieste kol suminkštės. Likus 10 min iki virimo pabaigos, į sriubą sudėti kepintą svogūną ir pasūdyti. Pakepinti smulkiai pjaustytą šoninę ir sudėti į sriubą arba prieš tiekiant užberti ant viršaus. Taip pat pabarstyti krapais ir įdėti grietinės.


    Skanaus :)

Autorius: http://skonisirkvapas.blogspot.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų