• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas svogūnų (mėlyni)
  • 700 gramų vištos filė
  • 200 gramų pievagrybių
  • 150 gramų sūris
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė reikia supjaustyti į nedidelius karbonadžiukus ir apibarstyti prieskoniais (pagal skonį). Prieš kepant pamirkyti į kiaušinio plakinį ir džiuvesėlius. Kepti, kol gražiai pageltonuos.
    Supjaustytus porą, svogūną, morką ir pievagrybius pakepti ir taip pat šiek paskaninti universaliais prieskoniais.
    Įkaitinus orkaitę iki 180 C laispnių, karbonadžiukus sudėtus kepimo skardoje apdedame keptomis daržovėmis ir uždedame šiek tiek sūrio, jeigu yra poreikis. :) Pakepame, kol sūris išsilydys.
    Galima patiekti su ryžiais, bulvėmis, daržovių salotomis ir t.t.

Autorius: Milda

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas svogūnų (mėlyni)
  • 700 gramų vištos filė
  • 200 gramų pievagrybių
  • 150 gramų sūris
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė reikia supjaustyti į nedidelius karbonadžiukus ir apibarstyti prieskoniais (pagal skonį). Prieš kepant pamirkyti į kiaušinio plakinį ir džiuvesėlius. Kepti, kol gražiai pageltonuos.
    Supjaustytus porą, svogūną, morką ir pievagrybius pakepti ir taip pat šiek paskaninti universaliais prieskoniais.
    Įkaitinus orkaitę iki 180 C laispnių, karbonadžiukus sudėtus kepimo skardoje apdedame keptomis daržovėmis ir uždedame šiek tiek sūrio, jeigu yra poreikis. :) Pakepame, kol sūris išsilydys.
    Galima patiekti su ryžiais, bulvėmis, daržovių salotomis ir t.t.

Autorius: Milda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų