Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek kalendrų (malta)
- šiek tiek krapų (smulkinti)
- šiek tiek petražolių (smulkintos)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 6 vienetai ešerių (filė)
- 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
- šiek tiek druskos
- 1 stiklinė grybų (švieži/šaldyti/marinuoti)
- 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos
- šiek tiek raudonųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ešerių filė įtrinkite druska bei pipirais.
Jei naudojate šviežius grybus, tuomet juos pavirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
Susmulkintą svogūną bei grybus pakepinkite keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
Į pakepintus grybus bei svogūnus sudėkite pomidorų pastą ir pastoviai maišant patroškinkite apie 5 min.
Gautą masė tepkite ant žuvies filė ir suvyniokite.
Kad kepant ritinėliai neišsiskleistų, persmeikite juos dantų krapštukais.
Paruoštus ritinėlius apvoliokite miltuose, plaktuose kiaušiniuose ir galiausiai džiūvėsėliuose.
Kepkite vartydami apie 5-7 min. keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
Iškeptus ritinėlius sudėkite ant lėkštės ir pabarstykite krapais, petražolėmis ir kalendra.
Gero apetito!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek kalendrų (malta)
- šiek tiek krapų (smulkinti)
- šiek tiek petražolių (smulkintos)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 6 vienetai ešerių (filė)
- 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
- šiek tiek druskos
- 1 stiklinė grybų (švieži/šaldyti/marinuoti)
- 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos
- šiek tiek raudonųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ešerių filė įtrinkite druska bei pipirais.
Jei naudojate šviežius grybus, tuomet juos pavirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
Susmulkintą svogūną bei grybus pakepinkite keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
Į pakepintus grybus bei svogūnus sudėkite pomidorų pastą ir pastoviai maišant patroškinkite apie 5 min.
Gautą masė tepkite ant žuvies filė ir suvyniokite.
Kad kepant ritinėliai neišsiskleistų, persmeikite juos dantų krapštukais.
Paruoštus ritinėlius apvoliokite miltuose, plaktuose kiaušiniuose ir galiausiai džiūvėsėliuose.
Kepkite vartydami apie 5-7 min. keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
Iškeptus ritinėlius sudėkite ant lėkštės ir pabarstykite krapais, petražolėmis ir kalendra.
Gero apetito!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą