INGREDIENTAI:
- 2 česnakų (smulkinti)
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (šviežiai malti)
- 0.5 stiklinės petražolių (smulkintos)
- 1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
- 1/4 stiklinės alyvuogių aliejaus (nerafinuotas)
- 1/4 stiklinės raudonojo vyno
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- šiek tiek druskos (košerinė)
- 1/4 stiklinės raudonėlių (švieži, kapoti)
- 1/4 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų (dribsniai)
- 1/4 stiklinės vyno acto (raudonasis)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite grilį.
Įtrinkite šonkauliukus košerine druska ir kepkite vartant grilyje apie 30-40 min.
Šonkauliukams kepant pasiruoškite chimmichurri padažą.
Viename dubenyje sumaišykite citrinų sultis, raudonojo vyno actą, radonąjį vyną, alyvuogių aliejų, susmulkintą česnaką, druską, pipirus, raudonėlius, raudonųjų pipirų dribsnius bei petražoles.
Patiekite šonkauliukus šiltus su pasigamintu padažu.
Skanaus.
Autorius: Daiva
REKLAMA