REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • šiek tiek gvazdikėlių (malti)
  • 130 gramų margarino (kepimui)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 70 gramų pieniško šokolado
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 2 saujos sezamo sėklų
  • 50 mililitrų sulčių (obuolių)
  • 250 gramų grikių miltų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite margariną su cukrumi ir tuomet įmaišykite kiaušinį.
    Miltus atskirai sumaišykite su vaniliniu cukrumi, gvazdikėliais, sezamo sėklomis ir ištirpintu šokoladu.
    Su šokoladu sumaišytus sausus ingredientus sumaišykite su margarino ir kiaušinių mase bei į tą patį dubenį supilkite obuolių sultis ir vėl viską gerai išmaišykite.
    Iš gautos tešlos suformuokite apvaliu sausainiukus ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
    Kepkite apie 15 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Šie sausainiai labai skanūs dar šilti, tačiau tinka patiekti ir šaltus.
    Skanaus!

Autorius: Renata

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • šiek tiek gvazdikėlių (malti)
  • 130 gramų margarino (kepimui)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 70 gramų pieniško šokolado
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 2 saujos sezamo sėklų
  • 50 mililitrų sulčių (obuolių)
  • 250 gramų grikių miltų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite margariną su cukrumi ir tuomet įmaišykite kiaušinį.
    Miltus atskirai sumaišykite su vaniliniu cukrumi, gvazdikėliais, sezamo sėklomis ir ištirpintu šokoladu.
    Su šokoladu sumaišytus sausus ingredientus sumaišykite su margarino ir kiaušinių mase bei į tą patį dubenį supilkite obuolių sultis ir vėl viską gerai išmaišykite.
    Iš gautos tešlos suformuokite apvaliu sausainiukus ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
    Kepkite apie 15 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Šie sausainiai labai skanūs dar šilti, tačiau tinka patiekti ir šaltus.
    Skanaus!

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų