Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė grikių (nevirti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas paprikų (raudonoji, pjaustyta kubeliais)
  • 200 gramų krevečių be kevalo
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė sultinio
  • 200 gramų šparagų
  • 0.5 vieneto grybų (itališki, aliejuje, indelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į ugniai atsparų indą sudedame šparagus, pjaustytą kubeliais papriką, nevirtus grikius, krevetes, griežinėliais pjaustytą morką, pusę indelio itališkų grybukų aliejuje, įpilame stiklinę sultinio. Sudedam lauro lapelius, pipirus ir druską. Kepame 180 C orkaitėje 45 min. Skanaus!

Autorius: jurate

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė grikių (nevirti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas paprikų (raudonoji, pjaustyta kubeliais)
  • 200 gramų krevečių be kevalo
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė sultinio
  • 200 gramų šparagų
  • 0.5 vieneto grybų (itališki, aliejuje, indelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į ugniai atsparų indą sudedame šparagus, pjaustytą kubeliais papriką, nevirtus grikius, krevetes, griežinėliais pjaustytą morką, pusę indelio itališkų grybukų aliejuje, įpilame stiklinę sultinio. Sudedam lauro lapelius, pipirus ir druską. Kepame 180 C orkaitėje 45 min. Skanaus!

Autorius: jurate

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų