Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 70 gramų cukraus
  • 70 gramų cukraus (įdarui)
  • 2 vienetai kiaušinių (įdarui)
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 5 valgomieji šaukštai pieno
  • 130 gramų varškės
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 300 gramų grietinės (įdarui, 20%)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 vienetas vanilinio cukraus (įdarui)
  • 400 gramų uogų (įdarui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruošti tešlą : varškę sumaišyti su cukrumi, pienu ir aliejumi. Išsijotus miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir į juos sudėti varškės mišinį. Tešlą minkyti rankomis.
    Į apvalią kepimo formą, išteptą sviestu, sudėti tešlą, padaryti kraštelius. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
    Paruošti įdarą : grietinę suplakti su kiaušiniais, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Plakinį užpilti ant tešlos, pribarstyti mėgiamų uogų.
    Pyragą kepti apie 50 min.
    Iškeptą pyragą ataušinti ir tik po to išimti iš kepimo formos.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 70 gramų cukraus
  • 70 gramų cukraus (įdarui)
  • 2 vienetai kiaušinių (įdarui)
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 5 valgomieji šaukštai pieno
  • 130 gramų varškės
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 300 gramų grietinės (įdarui, 20%)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 vienetas vanilinio cukraus (įdarui)
  • 400 gramų uogų (įdarui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruošti tešlą : varškę sumaišyti su cukrumi, pienu ir aliejumi. Išsijotus miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir į juos sudėti varškės mišinį. Tešlą minkyti rankomis.
    Į apvalią kepimo formą, išteptą sviestu, sudėti tešlą, padaryti kraštelius. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
    Paruošti įdarą : grietinę suplakti su kiaušiniais, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Plakinį užpilti ant tešlos, pribarstyti mėgiamų uogų.
    Pyragą kepti apie 50 min.
    Iškeptą pyragą ataušinti ir tik po to išimti iš kepimo formos.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų