• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis sluoksniuotos tešlos
  • 3 vienetai obuolių
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 100 gramų cukraus
  • 50 mililitrų vandens
  • šiek tiek citrinos žievelės (tarkuota)
  • šiek tiek cinamono
  • 1 vienetas kiaušinių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis sluoksniuotos tešlos
  • 3 vienetai obuolių
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 100 gramų cukraus
  • 50 mililitrų vandens
  • šiek tiek citrinos žievelės (tarkuota)
  • šiek tiek cinamono
  • 1 vienetas kiaušinių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolių minkštimą sutarkuoti. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir sudėti cukrų. Maišyti, kol cukrus ištirps.
  2. Sudėti obuolius, tarkuotą citrinos žievelę, supilti vandenį ir troškinti, kol vanduo išgaruos. Į pabaigą, įberti cinamoną. Imti tešlos lapelį (jei po 6 vnt, jei didesnis lakštas, tai atitinkamai susipjaustyti) ir padalinti pusiau. Tuomet vieną pusę supjaustyti peiliu,o ant kitos pusės dėti obuolių įdaro. Kraštelius aptepti plaktu kiaušiniu ir gerai užspausti kraštelius. Kiaušinio plakiniu aptepti bandelės viršų.
  3. Kepti 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 20 min. arba kol gražiai apskrus.

    Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų