Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų abrikosų (marmeladas)
- 100 gramų juodųjų serbentų (marmeladas)
- 400 gramų tešlos (sluoksniuota, bemielė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sluoksniuotą tešlą supjaustome kvadračiukais. Kampukus užlenkiam, kad neišbėgtų įdaras. Dedame po šaukštą marmelado. Į vieną - serbentų marmelado, į kitą - abrikosų. Kepame 200 laipsniu orkiatėje 12 - 15 min. Skanaus
INGREDIENTAI:
- 100 gramų abrikosų (marmeladas)
- 100 gramų juodųjų serbentų (marmeladas)
- 400 gramų tešlos (sluoksniuota, bemielė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sluoksniuotą tešlą supjaustome kvadračiukais. Kampukus užlenkiam, kad neišbėgtų įdaras. Dedame po šaukštą marmelado. Į vieną - serbentų marmelado, į kitą - abrikosų. Kepame 200 laipsniu orkiatėje 12 - 15 min. Skanaus
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą