Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 1 vienetas česnakų
- 1 vienetas kopūstų
- 5 vienetai morkų
- 1 stiklinė saulėgrąžų aliejaus
- 1 stiklinė acto (9 proc.)
- 1 litras vandens
- 2.5 valgomojo šaukšto druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- kopūstą supjaustyti juostelėmis, morkas sutarkuoti, išspausti česnaką. Vandenį, cukrų, acta, aliejų ir druską supilti į puodą ir užvirinti. Kopūstą, česnaką ir morkas įdėti į plasmasinį indą, gerai išmaišyti, užpilti karštu marinatu. Iš viršaus prispausti lėkštute, kad pasirogytų sultys. Galima valgyti jau po 3-4 valandų. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 1 vienetas česnakų
- 1 vienetas kopūstų
- 5 vienetai morkų
- 1 stiklinė saulėgrąžų aliejaus
- 1 stiklinė acto (9 proc.)
- 1 litras vandens
- 2.5 valgomojo šaukšto druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- kopūstą supjaustyti juostelėmis, morkas sutarkuoti, išspausti česnaką. Vandenį, cukrų, acta, aliejų ir druską supilti į puodą ir užvirinti. Kopūstą, česnaką ir morkas įdėti į plasmasinį indą, gerai išmaišyti, užpilti karštu marinatu. Iš viršaus prispausti lėkštute, kad pasirogytų sultys. Galima valgyti jau po 3-4 valandų. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą