Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kefyro
  • 5 valgomieji šaukštai manų kruopų
  • 500 gramų varškės
  • 100 gramų sviesto
  • 0.5 vieneto vanilinio cukraus (pakelis)
  • 100 gramų vaisių (džiovinti (obuoliai, kriaušės, abrikosai, persikai, slyvos))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Virintame atvėsintame vandenyje su šaukštu sodos išplaukite džiovintus vaisius, paskui juos darkart perplaukit po vandens srove. Manų kruopas bent 10 min pabrinkinkite stiklinėje kefyro.
    Visus ingredientus, išskyrus vaisius ir kiaušinių baltymus, sudėkite į plaktuvą (blenderį) ir gerai išsukite iki vientisos masės. Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų. Stambesnius vaisius supjaustykite smulkiau, sumeskite į blenderį ir viską kartu su varškės mase darkart gerai išsukite. Į apkepo masę atsargiai šaukštu įmaišykite baltymų putas ir sukrėskite viską į šlakeliu aliejaus išteptą kepimo formą. Pašaukite į 180 C orkaitę valandai. Valgygkite su grietine, arba užsigerdami kisieliumi, vaisių sultimis. Skanaus.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kefyro
  • 5 valgomieji šaukštai manų kruopų
  • 500 gramų varškės
  • 100 gramų sviesto
  • 0.5 vieneto vanilinio cukraus (pakelis)
  • 100 gramų vaisių (džiovinti (obuoliai, kriaušės, abrikosai, persikai, slyvos))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Virintame atvėsintame vandenyje su šaukštu sodos išplaukite džiovintus vaisius, paskui juos darkart perplaukit po vandens srove. Manų kruopas bent 10 min pabrinkinkite stiklinėje kefyro.
    Visus ingredientus, išskyrus vaisius ir kiaušinių baltymus, sudėkite į plaktuvą (blenderį) ir gerai išsukite iki vientisos masės. Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų. Stambesnius vaisius supjaustykite smulkiau, sumeskite į blenderį ir viską kartu su varškės mase darkart gerai išsukite. Į apkepo masę atsargiai šaukštu įmaišykite baltymų putas ir sukrėskite viską į šlakeliu aliejaus išteptą kepimo formą. Pašaukite į 180 C orkaitę valandai. Valgygkite su grietine, arba užsigerdami kisieliumi, vaisių sultimis. Skanaus.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų