Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 6 vienetai obuolių (tarkuoti)
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 vienetas varškės (pakeliais)
  • 100 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia ištirpiname sviestą.
    Nuėmus dubenį, kuriame lydėme sviestą, įpilame stiklinę cukraus ir išmaišome.
    Tada įdedame varškę ir kepimo miltelių ir taip pat išmaišome.
    Paskui įmušame kiaušinius, išmaišome, suberiame miltus ir viską sumaišome.
    Masę pilame į aliejumi išteptą skardą.
    Ant viršaus sudedame burokine tarka sutarkuotus obuolius.
    Kepame orkaitėje, 180-190 laipsnių karštyje apie 40 minučių.
    Likus dešimčiai minučių obuolius galima apibarstyti cinamonu.
    Skanaus!

Autorius: Aušrinė

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 6 vienetai obuolių (tarkuoti)
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 vienetas varškės (pakeliais)
  • 100 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia ištirpiname sviestą.
    Nuėmus dubenį, kuriame lydėme sviestą, įpilame stiklinę cukraus ir išmaišome.
    Tada įdedame varškę ir kepimo miltelių ir taip pat išmaišome.
    Paskui įmušame kiaušinius, išmaišome, suberiame miltus ir viską sumaišome.
    Masę pilame į aliejumi išteptą skardą.
    Ant viršaus sudedame burokine tarka sutarkuotus obuolius.
    Kepame orkaitėje, 180-190 laipsnių karštyje apie 40 minučių.
    Likus dešimčiai minučių obuolius galima apibarstyti cinamonu.
    Skanaus!

Autorius: Aušrinė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų