• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai obuolių
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • 1 stiklinė cukraus
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus pudros
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai obuolių
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • 1 stiklinė cukraus
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus pudros
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išplakame cukrų, kepimo miltelius ir kiaušinius.
  2. Pilame aliejų, dedame miltus ir viską išmaišome.Tešla turi gautis grieitinės tirštumo.
  3. Supjaustome obuolius nedidelėmis riekelėmis ir apibarstome cinamonu. Juos sudedame į skardą ir užpilame tešla. Viską užbarstome vaniliniu cukrumi.
  4. Kepame apie 30-40 min 200-220 °C temperatūroje. Ištraukę pyragą apibarstome cukraus pudra.

    Skanaus!

Autorius: Dovile

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų