Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų (žievelė)
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 0.5 stiklinės cukraus (sirupui)
  • 2/5 stiklinės medaus (sirupui)
  • 1 stiklinė migdolų (malti)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 200 gramų jogurto (naturalus)
  • 0.5 stiklinės sviesto
  • 1 stiklinė razinų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
    Sviestą, cukrų, tarkuotą citrinos žievelę ištrinti iki baltumo.
    Tada įmušti po vieną kiaušinį ir gerai ištrinti.
    Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir migdolais. Po truputį įmaišyti jogurtą.
    Sudėti sviesto plakinį, razinas.
    Kepti 35-45 min.
    Sumaišyti puode sirupo produktus ir pavirti 10 min, kad sutirštėtų.
    Iškepusį pyragą subadyti ir aplieti atvėsintu sirupu.
    Patiekti pyragą galima su plakta grietinėle.

Autorius: Aiva

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų (žievelė)
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 0.5 stiklinės cukraus (sirupui)
  • 2/5 stiklinės medaus (sirupui)
  • 1 stiklinė migdolų (malti)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 200 gramų jogurto (naturalus)
  • 0.5 stiklinės sviesto
  • 1 stiklinė razinų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
    Sviestą, cukrų, tarkuotą citrinos žievelę ištrinti iki baltumo.
    Tada įmušti po vieną kiaušinį ir gerai ištrinti.
    Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir migdolais. Po truputį įmaišyti jogurtą.
    Sudėti sviesto plakinį, razinas.
    Kepti 35-45 min.
    Sumaišyti puode sirupo produktus ir pavirti 10 min, kad sutirštėtų.
    Iškepusį pyragą subadyti ir aplieti atvėsintu sirupu.
    Patiekti pyragą galima su plakta grietinėle.

Autorius: Aiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų