Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja krapų (pjaustyti)
  • 2 vienetai porų (pjaustyti)
  • 2 vienetai svogūnų (nedideli, supjaustyti)
  • 1 kilogramas špinatų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų feta sūrio
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 2 vienetai tešlos (sliuoksniuota, lapai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jei šv. špinatai, reikia puode apvirt. Be vandens, truputį aliejuje, jei šaldyti - nereikia. Jie sudedam į didelį dubenį, sukraunam viską kas surašyta recepte, išmaišom, tiesa, sūrį supjaustom kubeliais. Imam kepimui indą, ištepam su trupučiu sviesto, dedam pirmą tešlos lapą. Sudedam įdarą, užmetam antrą. Gražiai apspaudinėjam, supjaustom gabaliukais, aptepam kiaušinio tryniu. Ir šaunam į orkaitę. 190. apie 35 min. Skanaus visiems.

Autorius: jurate

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja krapų (pjaustyti)
  • 2 vienetai porų (pjaustyti)
  • 2 vienetai svogūnų (nedideli, supjaustyti)
  • 1 kilogramas špinatų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų feta sūrio
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 2 vienetai tešlos (sliuoksniuota, lapai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jei šv. špinatai, reikia puode apvirt. Be vandens, truputį aliejuje, jei šaldyti - nereikia. Jie sudedam į didelį dubenį, sukraunam viską kas surašyta recepte, išmaišom, tiesa, sūrį supjaustom kubeliais. Imam kepimui indą, ištepam su trupučiu sviesto, dedam pirmą tešlos lapą. Sudedam įdarą, užmetam antrą. Gražiai apspaudinėjam, supjaustom gabaliukais, aptepam kiaušinio tryniu. Ir šaunam į orkaitę. 190. apie 35 min. Skanaus visiems.

Autorius: jurate

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų