• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 24 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • 350 mililitrų acto (raudono vyno)
  • 300 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • 2 litrai aliejaus
  • šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
  • 850 gramų garstyčių padažo (nestiprus)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaisyti pirmus keturis ingridientus. Vandenį ir kiaušinių trynius pertinti į vientisą masę (pageidautinas blenderis) sumaišyti su garstyčių mišiniu.

    Aliejų pilti po truputį, pastoviai maišant. (Kitchen Aid arba kitoks aparatas su plakykle labai pageidaujamas).

    Laikyti iki savaitės šaldytuve. Alyvų aliejus netinka. Receptas restoraninio dydžio, namie tiek nesunaudosit, nebent vestuvės:))) dalinkit į kokias 4 dalis.

Autorius: Šarūnas dromdrom.com

INGREDIENTAI:

  • 24 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • 350 mililitrų acto (raudono vyno)
  • 300 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • 2 litrai aliejaus
  • šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
  • 850 gramų garstyčių padažo (nestiprus)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaisyti pirmus keturis ingridientus. Vandenį ir kiaušinių trynius pertinti į vientisą masę (pageidautinas blenderis) sumaišyti su garstyčių mišiniu.

    Aliejų pilti po truputį, pastoviai maišant. (Kitchen Aid arba kitoks aparatas su plakykle labai pageidaujamas).

    Laikyti iki savaitės šaldytuve. Alyvų aliejus netinka. Receptas restoraninio dydžio, namie tiek nesunaudosit, nebent vestuvės:))) dalinkit į kokias 4 dalis.

Autorius: Šarūnas dromdrom.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų