INGREDIENTAI:
- 24 vienetai kiaušinių (kietai virti)
- 350 mililitrų acto (raudono vyno)
- 300 mililitrų vandens
- šiek tiek druskos
- 2 litrai aliejaus
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
- 850 gramų garstyčių padažo (nestiprus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaisyti pirmus keturis ingridientus. Vandenį ir kiaušinių trynius pertinti į vientisą masę (pageidautinas blenderis) sumaišyti su garstyčių mišiniu.
Aliejų pilti po truputį, pastoviai maišant. (Kitchen Aid arba kitoks aparatas su plakykle labai pageidaujamas).
Laikyti iki savaitės šaldytuve. Alyvų aliejus netinka. Receptas restoraninio dydžio, namie tiek nesunaudosit, nebent vestuvės:))) dalinkit į kokias 4 dalis.
Autorius: Šarūnas dromdrom.com