Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus (rudasis)
- 3 česnakų
- 1/4 stiklinės baltojo vyno
- 500 gramų krevečių be kevalo
- 50 gramų sviesto
- šiek tiek žalumynų
- 1 valgomasis šaukštas padažo (čili, saldus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpinkite keptuvėje sviestą, sudėkite grūstą česnaką, krevetes ir pakepinkite apie 2 min.
Tuomet supilkite vyną, sudėkite čili padažą, cukrų, išmaišykite ir pakepinkite kol vynas išgaruos.
Patiekite apibarstytas žalumynais.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus (rudasis)
- 3 česnakų
- 1/4 stiklinės baltojo vyno
- 500 gramų krevečių be kevalo
- 50 gramų sviesto
- šiek tiek žalumynų
- 1 valgomasis šaukštas padažo (čili, saldus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpinkite keptuvėje sviestą, sudėkite grūstą česnaką, krevetes ir pakepinkite apie 2 min.
Tuomet supilkite vyną, sudėkite čili padažą, cukrų, išmaišykite ir pakepinkite kol vynas išgaruos.
Patiekite apibarstytas žalumynais.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą