• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų (marinatui)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 80 mililitrų alyvuogių aliejaus (marinatui)
  • 100 mililitrų raudonojo vyno (sausas, marinatui)
  • 1 kilogramas kiaulės nugarinės
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių (marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos nugarinę sumaišome su smulkintais svogūnais.
    Pasiruošiame marinatą: sumaišome aliejų su citrinos sultimis, vynu, sutrintais česnakais ir raudonėliu.
    Į dubenį, kuriame sudėta mėsa ir svogūnai, supilame marinatą. Pamaišome ir dedame į šaldytuvą ~6 valandoms.
    Išmarinuotą mėsą galima kepti grilyje ar tiesiog orkaitėje.

Autorius: Reda

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų (marinatui)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 80 mililitrų alyvuogių aliejaus (marinatui)
  • 100 mililitrų raudonojo vyno (sausas, marinatui)
  • 1 kilogramas kiaulės nugarinės
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių (marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos nugarinę sumaišome su smulkintais svogūnais.
    Pasiruošiame marinatą: sumaišome aliejų su citrinos sultimis, vynu, sutrintais česnakais ir raudonėliu.
    Į dubenį, kuriame sudėta mėsa ir svogūnai, supilame marinatą. Pamaišome ir dedame į šaldytuvą ~6 valandoms.
    Išmarinuotą mėsą galima kepti grilyje ar tiesiog orkaitėje.

Autorius: Reda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų