Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų sausainių
  • 50 gramų sviesto
  • 500 gramų kreminės varškės
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 1 pakelis želės
  • 3 arbatiniai šaukšteliai želatinos
  • šiek tiek uogų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų sausainių
  • 50 gramų sviesto
  • 500 gramų kreminės varškės
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 1 pakelis želės
  • 3 arbatiniai šaukšteliai želatinos
  • šiek tiek uogų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sausainius (gali būti ir "Gaidelis", bet su "Selgą" daug skaniau) sutrupinti, sumalti ar sutrinti ir užpilti išlydytų sviestu. Viską gerai išmaišyti ir iškloti kepimo formą (dugną ištiesti kepimo popieriumi), gerai prispaudžiant, kad neliktų tarpelių.
  2. Kreminę varškę išmaišyti su cukrumi (galima ir paprastą varškę naudoti, ją sutrynus smulkintuvu).
  3. Želatiną išbrinkinti, ištirpinti karšto vandens vonelėje ir palaipsniui ,maišant, supilti į varškės masę. Paruoštą masę supilti ant sausainių ir formą padėti į šaldytuvą 3 - 4 val. kad sustingtų varškės masė.
  4. Kai masė sustingus, galime pasiruošti želė (žr. nurodymus ant pakuotės). Ant viršaus pabarstyti uogų ir kai želė šiek tiek pravės, užpilti ant torto. Padėti į šaldytuvą ir palaukti kol sustings.

    Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų