Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • 400 mililitrų pieno
  • 200 gramų pieniško šokolado
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės (neriebi)
  • 20 gramų želatinos
  • 150 gramų riešutų
  • 3 arbatiniai šaukšteliai tirpios kavos
  • šiek tiek vaisių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • 400 mililitrų pieno
  • 200 gramų pieniško šokolado
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės (neriebi)
  • 20 gramų želatinos
  • 150 gramų riešutų
  • 3 arbatiniai šaukšteliai tirpios kavos
  • šiek tiek vaisių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užpilkite želatiną 150 ml šalto vandens ir palikite išbrinkti.

    Tuo metu, garų vonelėje ištirpinkite šokoladą, tirpią kavą ir cukrų. Nuolat maišant, supilkite želatiną su vandeniu ir kaitinkite, kol granulės ištirps. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite truputį atvėsti.

    Elektriniu plaktuvu suplakite grietinę. Grietinę dėkite į šokolado masę ir vėl išplakite.

    Desertą sudėkite į indelius ir padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms sustingti.

    Patiekite su smulkintais ir paskrudintais riešutais bei vaisiais.

Autorius: Mija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų