INGREDIENTAI:
  -   400 gramų   varškės (sūreliai, saldūs) 
-   1 valgomasis šaukštas   želatinos 
-   2 vienetai   želės (pakeliai) 
-   šiek tiek   vaisių (konservuoti) 
  Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Į indo dugną sudedame konservuotus vaisius, užpilame iš 1 pakelio paruošta želė ir padedame į šaldytuvą stingti. 
 Tada į gilų dubenį supilame iš kito pakelio paruoštą želė.
 Į jį taip pat supilame vandenyje išbrinkintą ir išlydytą želatiną ir padedame stingti.
 Kai želė apstingsta į ją sudedame varškės sūrelius ir gerai išplakame elektriniu maišytuvu.
 Gautą masę supilame ant sustingusio pirmojo sluoksnio ir vėl dedame į šaldytuvą.
 Mūsų gaivus Kalėdinis desertas paruoštas.
 Telieka sulaukti Šv. Kalėdų ryto ir padėti jį ant šventinio stalo.
 Skanaus!
   Autorius: Renata 
     REKLAMA