Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų varškės (sūreliai, saldūs)
  • 1 valgomasis šaukštas želatinos
  • 2 vienetai želės (pakeliai)
  • šiek tiek vaisių (konservuoti)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų varškės (sūreliai, saldūs)
  • 1 valgomasis šaukštas želatinos
  • 2 vienetai želės (pakeliai)
  • šiek tiek vaisių (konservuoti)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į indo dugną sudedame konservuotus vaisius, užpilame iš 1 pakelio paruošta želė ir padedame į šaldytuvą stingti.
    Tada į gilų dubenį supilame iš kito pakelio paruoštą želė.
    Į jį taip pat supilame vandenyje išbrinkintą ir išlydytą želatiną ir padedame stingti.
    Kai želė apstingsta į ją sudedame varškės sūrelius ir gerai išplakame elektriniu maišytuvu.
    Gautą masę supilame ant sustingusio pirmojo sluoksnio ir vėl dedame į šaldytuvą.
    Mūsų gaivus Kalėdinis desertas paruoštas.
    Telieka sulaukti Šv. Kalėdų ryto ir padėti jį ant šventinio stalo.
    Skanaus!

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų