Išvirtą, ataušintą vištieną supjaustyti mažais gabalėliais, sumaišyti su virtu ir šiaudeliais supjaustytu salieru bei nuluptu ir kubeliais supjaustytu obuoliu. Salotas paskaninti išspaustomis iš citrinos sultimis ir druska, užpilti medumi sumaišytu su jogurtu. Papuošti lėkštę žalumynais, į jų vidurį įdėti salotų kauburėlį. Skanaus.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
5 mililitrai medaus (skystas)
1 vienetas obuolių
1 vienetas salierų (šaknis)
120 gramų vištos filė (virta)
100 mililitrų jogurto (natūralus)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirtą, ataušintą vištieną supjaustyti mažais gabalėliais, sumaišyti su virtu ir šiaudeliais supjaustytu salieru bei nuluptu ir kubeliais supjaustytu obuoliu. Salotas paskaninti išspaustomis iš citrinos sultimis ir druska, užpilti medumi sumaišytu su jogurtu. Papuošti lėkštę žalumynais, į jų vidurį įdėti salotų kauburėlį. Skanaus.