Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pavasaris pradžiugino šviežiais ridikėliais, svogūnų laiškais. Salotos greitai pagaminamos, skanios ir vienos, tinka ir kaip garnyras prie mėsos patiekalų. Dalį pekino kopūsto, pomidoro, svogūno laiškų ir 1 ridikėlį reikėtų pasilikti papuošimui.Jei nenaudojate majonezo, galima valgyti ir be jo.

REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 3 lapai pekino kopūstų
  • 5 vienetai ridikėlių
  • 1 vienetas pomidorų pastos (nedidelis)
  • 3 valgomieji šaukštai svogūnų laiškų (smulkinti)
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 1 žiupsnelis himalajų druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus ingredientus susmulkinti, įberti druskos, pipirų, pagardinti majonezu, išmaišyti.
  2. Sudėjus į salotinę apiberti smulkintais svogūnų laiškais, papuošti išpjaustytu ridikėliu.

Autorius: Audronė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų