INGREDIENTAI:
- 5 vienetai bulvių
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek kmynų
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo
- šiek tiek petražolių
- 1 kilogramas kiaulės faršo
- 2 vienetai kiaušinių
- šiek tiek majonezo
- šiek tiek sūris
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Faršą susimaišyti su kiaušiniais, krakmolu, majonezu, smulkintu česnaku, petražolėmis, pipirais ir druska, padalinti į 6 lygias dalis. Drėgnomis rankomis suformuoti paplotėlius, šiek tiek padarant bortelius. Dėti ant kepimo popieriaus ir aptepti majonezu. Bulves susipjaustyti mažais kūbeliais, paprieskoniuoti, pasūdyti ir užšlaksčius aliejumi išmaišyti viską. Gautą masę tolygiai padalinti ant faršo. Pašauti kepti į 180 laipsnių orkaitę, kol bulvės įgaus auksinę spalvą. Tada ištraukti, užberti tarkuoto fermentinio sūrio ir dar pašauti kepti, kol išsilydys. Skanaus!
Autorius: Jurgita
REKLAMA